پیاز محلی امروز باعث افزایش واحد پولی ترکیه شد

برای اینکه خواص مفید پیاز از بین نرود باید در اسرع وقت خورده شود.

زیرا پس از 15 دقیقه خاصیت فیتونسید و ضد باکتری به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

هر چند پیاز آب پز و بخارپز برای معده بسیار مفید است.

پیاز محلی امروز کیفیتی بسیار عالی و درجه یک دارد و می توان از آن استفاده نمود.

بسیاری از افراد به دلیل بوی نامطبوع از استفاده از پیاز خودداری می کنند.

در این مورد نکاتی وجود دارد بوی یک شاخه سبز جعفری، گشنیز یا شوید و همچنین یک تکه لیمو را خنثی کنید.

همچنین نوشیدن شیر یا کفیر، خوردن پنیر را توصیه کنید. برای از بین بردن بوی آن می توانید چای پررنگ با لیمو بنوشید.

کمک به از بین بردن آن و آجیل (گردو، سرو، بادام). و می توانید دندان های خود را مسواک بزنید و سپس یک قاشق روغن آفتابگردان یا روغن زیتون بنوشید.

به هر حال، مشخص است که خود پیاز، با بوی نامطبوع، آب را از بوها پاک می کند.

اما نه برای همه، یک کمان فقط می تواند خوب باشد.

پیاز

“بی بو” می تواند در افراد مبتلا به بیماری های کلیوی و کبدی، بیماری های حاد معده و روده، با زخم معده و اثنی عشر، و همچنین پانکراتیت، گلومرولونفریت رخ دهد.

بعد از اینکه مواد فعال پیاز باعث تحریک می شود، اسیدیته شیره معده را افزایش دهید.

برای افرادی که قلب ضعیفی دارند باید مراقب پیاز بود – می تواند فشار خون را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

همچنین اسانس پیاز می تواند باعث حمله آسم در بیماری سل شود.

موارد منع مصرف

همه نمی توانند پیاز بخورند. خواص مفید و موارد منع مصرف قابل مقایسه نیستند.

البته این سبزی بسیار مهم است، اما هر فردی ویژگی های خاص خود را دارد.

موارد منع مصرف عبارتند از:

بیماری قلبی. استفاده از سبزیجات با آسیب شناسی مشابه توصیه نمی شود.

اختلالات کبدی

فشار خون: کمان می تواند فشار خون را افزایش دهد.

آسم: گاهی اوقات سبزیجات می توانند باعث حمله شوند.

بیماری های اولسراتیو: پیاز باعث تحریک غشاهای مخاطی می شود.

اختلال متابولیک: افرادی که چنین مشکلاتی دارند نباید از این محصول سوء استفاده کنند زیرا باعث تشکیل مخاط گازهای بدن می شود.