توت فرنگی، (جنس Fragaria)، سرده بیش از 20 گونه از گیاهان گلدار از خانواده گل رز (Rosaceae) و میوه خوراکی آنها.
توت فرنگی بومی مناطق معتدل نیمکره شمالی است و گونه های کشت شده آن به طور گسترده در سراسر جهان کشت می شود.
میوه ها سرشار از ویتامین C هستند و معمولاً به صورت تازه به عنوان توت فرنگی آبی رنگ میوه دسر مصرف می شوند، به عنوان شیرینی یا کیک پرکننده استفاده می شوند و ممکن است به طریق مختلف نگهداری شوند.
کیک توت فرنگی – تهیه شده از توت فرنگی صادراتی، کیک اسفنجی و خامه فرم گرفته – یک دسر سنتی آمریکایی است.
برگها مرکب، معمولاً دارای سه برگچه، لبه دندانه دار و معمولاً کرکدار هستند توت فرنگی گلخانه ای گیاهان علفی کم رشد با سیستم ریشه فیبری و تاجی است که از آن برگ های پایه بیرون می آیند.
گلها، عموماً سفید، به ندرت مایل به قرمز، به صورت دستههای کوچک روی ساقههای باریکی که مانند ساقههای خزنده سطحی از بغل برگها بیرون میآیند، قرار دارند.
با افزایش سن یک گیاه، سیستم ریشه چوبی می شود و تاج “مادر” دونده هایی (مثلاً استولون ها) را که زمین و ریشه را لمس می کنند، به بیرون می فرستد و در نتیجه گیاه را از نظر رویشی بزرگ می کند.
از نظر گیاه شناسی، میوه توت فرنگی ارگانیک یک “میوه جانبی” در نظر گرفته می شود و یک توت واقعی نیست.
گوشت از ظرف گل بسیار بزرگ تشکیل شده است و با بسیاری از میوه های واقعی یا آخن ها که معمولاً به آنها دانه می گویند تعبیه شده است.
- منابع:
- تبلیغات: