کشمش آفتابی درجه یک حتما در سالاد مورد استفاده قرار گیرد

کشمش می تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه شما به روش های خلاقانه و سالم زیادی باشد:

ترد شیرین: می‌توانید آن‌ها را روی سالاد، چوب کرفس بریده‌شده با کره بادام‌زمینی، کاسه‌های میوه بپاشید یا آن‌ها را بخشی از ترکیب خانگی خود قرار دهید.

کشمش آفتابی درجه یک از بافتی بسیار نرم تولید شده است.

سالاد: سالاد کلم بروکلی با کشمش و همچنین سالاد کشمش هویج از دستور العمل های محبوب هستند.

صبحانه: آنها را به جای شکر یا شربت اضافه کنید تا بلغور جو دوسر یا کاسه اسموتی خود را شیرین کنند.

شام: آنها یک افزودنی لذت بخش به پوره سیب زمینی، سبزیجات سرخ شده یا سایر غذاهای جانبی می دهند.

شیرین کننده طبیعی: اگر می خواهید از شکر تصفیه شده اجتناب کنید یا از مصرف آن کم کنید، می توانید از آنها در کلوچه ها و پنکیک ها برای شیرین کردن آن استفاده کنید.

کشمش آفتابی درجه یک

میان وعده: میوه های خشک به صورت خام، یک میان وعده سالم برای افراد در هر سنی هستند.

کشمش های با پوشش شکلاتی و همچنین کشمش های پوشیده شده با ماست نیز برای انرژی سریع بسیار محبوب هستند.

کشمش پس از باز شدن باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. آنها را می توان تا 6 ماه در یک ظرف دربسته نگهداری کرد.

آنها طعم، رنگ و ارزش غذایی خود را حفظ می کنند. همچنین می توانید آنها را به مدت یک سال در یخچال نگهداری کنید.

در صورت خشک شدن، می توانید با بخارپز کردن آنها روی آب جوش برای چند دقیقه آنها را قابل استفاده کنید.

افزایش وزن: کشمش بدون شک می تواند گزینه سالم تری نسبت به آب نبات های قندی باشد و به رفع دردهای قندی شما کمک کند.

اما همچنان کالری بالایی دارد و اگر به مقدار محدود مصرف نشود ممکن است باعث افزایش وزن شود.

توصیه می شود در مورد اندازه وعده ها دقت کنید.

اسهال: کشمش می تواند سرشار از فیبر باشد و ممکن است به عنوان یک درمان عالی برای یبوست، نفخ و اسیدیته در نظر گرفته شود.

به طور طبیعی، مصرف بیش از حد آن ممکن است باعث مشکلات شدید گوارشی، به ویژه اسهال شود.