میوه خشک پوملو در درجه حرارت بالا خاصیت خود را از دست می دهد

میوه خشک: تمام خواص خارق‌العاده آن را بشناسید به دلیل ارزش حرارتی بالا و مقدار چربی‌هایی که مشخصه آن است.

میوه خشک را باید دور از وعده‌های غذایی اصلی، ترجیحاً صبح یا اواسط بعد از ظهر، شاید همراه با میوه‌های تازه مصرف کنید.

میوه خشک پوملو از بهترین میوه خشکهای موجود در بازار می باشد که کیفیت خوبی دارد.

با این حال، در مقادیر کم و مخلوط، میوه‌های خشک برشته شده و دانه‌های روغنی نیز می‌توانند به غنی‌تر کردن ناهار، شام و دسر کمک کنند.

میوه های خشک برشته و خرد شده می توانند حتی بی رنگ ترین سالاد یا بی نام و نشان ترین سوپ دنیا را به یک غذای خاص و خوشمزه تبدیل کنند.

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که از آن به عنوان یک تزئین اصلی برای بستنی خانگی خود استفاده کنید؟

میوه خشک

میوه خشک: بخش های توصیه شده

مصرف روزانه آجیل پیشنهادی متخصصان تغذیه شامل یک سهم معادل 30 گرم است.

مطالعات و تحقیقات نقش مثبت میوه خشک را در پیشگیری از تومورهای مختلف مانند سرطان روده بزرگ تایید می کند.

بنابراین، یک رژیم غذایی پیشگیرانه باید شامل مصرف هفتگی حداقل 5 وعده آجیل باشد.

بدیهی است که می‌توان از در حد اعتدال، انواع میوه‌های خشک مصرفی را تغییر داد و میوه‌های خشک روغنی و کم‌آبی را با سایر غذاهای تازه سالم و خوب مرتبط کرد.

کنجکاوی در مورد میوه های خشک

میوه خشک بسیاری از رازهای جالب مربوط به کشت گیاهانی را که از آن سرچشمه می‌گیرد و ارزشی که در طول قرن‌ها توسط فرهنگ‌های مختلف به آن نسبت داده می‌شود، پنهان می‌کند.

آیا می خواهید در مورد برخی از انواع میوه های خشک کنجکاوی پیدا کنید؟

بادام میوه ای است اهلی شده! در اصل، در واقع، میوه درخت بادام وحشی سمی بود.

در طول قرن ها، این گیاه توسط انسان انتخاب و تغییر شکل داده شده است تا میوه آن را خوراکی کند.

از زمان های قدیم درخت بادام درختی مقدس محسوب می شده است، با گلدهی زودرس خود بیانگر فرا رسیدن بهار است.