فواید زیتون سیاه برای قلب و عروق
رادیکال های آزاد کلسترول LDL را اکسید می کنند.
وقتی این اتفاق می افتد، رگ های خونی آسیب می بینند.
به این ترتیب، تجمع چربی در رگ ها ادامه می یابد و خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.
زیتون بدون هسته فامیلا را می توان به صورت بسته بندی خریداری نمود.
مقادیر زیادی آنتی اکسیدان موجود در زیتون سیاه (به ویژه پلی فنول ها، بتاکاروتن، ویتامین E) از این روند جلوگیری می کند.
و در نتیجه به پیشگیری از بیماری عروق کرونر قلب کمک می کند.
آنها کلسترول را افزایش می دهند (اما کلسترول خوب)
زیتون سیاه در رژیم غذایی زیاد توصیه نمی شود، زیرا سهم مهمی دارد.
کسانی که می خواهند لاغر شوند نباید بیشتر از 6 عدد و فقط با حذف یک قاشق روغن زیتون فرابکر از محاسبه نهایی غذا بخورند.
با این حال، ذکر این نکته ضروری است که چربی های موجود در میوه به اصطلاح چربی های تک غیراشباع هستند که فوایدی برای بدن به همراه دارند.
در واقع، آنها کلسترول کل را کاهش می دهند و تنها کسر خوب (HDL) را افزایش می دهند.
پیشگیری از سرطان
همانطور که اشاره کردیم، زیتون سیاه از نظر ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها بسیار غنی است.
که آنها را به داروهای عالی در برابر تکثیر رادیکال های آزاد تبدیل می کند.
مطالعات علمی نشان داده اند که رژیم غذایی حاوی مصرف منظم زیتون سیاه می تواند خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد.
زیتون از کجا می آید؟ داستانی است با ریشه های بسیار کهن. اولین کشت درختان زیتون منشأ بسیار باستانی دارد و قدمت آن به حدود 6000 سال قبل از میلاد می رسد.
اولین شهادت مربوط به فلسطین و سوریه است و سپس در سراسر دریای مدیترانه منتشر شده است.
زیتون ها که عمدتاً در ماه های سپتامبر و اکتبر برداشت می شوند، در تمام طول سال در سوپرمارکت ها در دسترس هستند.
اما پس از برداشت، آنها را نمی توان بلافاصله مصرف کرد.
برعکس، آنها نیاز به فرآیندی دارند که طعم تلخ آنها را از بین می برد و در عین حال بر رنگ آنها نیز تأثیر می گذارد.
به همین دلیل معمولاً آنها را در آب نمک می گذارند تا طعم دار شوند.