فصل شیره انگور: مهمان دائمی در قفسه میوه
شیره انگور را همیشه می توان در قفسه میوه پیدا کرد کشورهای نیمکره شمالی و جنوبی در تولید متناوب هستند.
توتهای محلی که از منطقه مدیترانه میآیند، از اواخر آگوست تا نوامبر در فصل پرآب هستند.
شیره انگور سیاه به دلیل طعم بی نظیری که دارد، می توان با انواع سالاد مورد استفاده قرار داد.
ذخیره سازی:شیره انگور به رسیدن ادامه نمی دهد
شیره انگور سفره نمی رسد، بنابراین باید مطمئن شوید که فقط توت های کاملا رسیده و سالم خریداری می کنید.
فیلم بوی آنها، لایه مومی روی پوست توت ها، هنوز باید وجود داشته باشد.
شیره انگور باید سریع مصرف شود، فقط چند روز نگه می دارد. آنها کمی بیشتر در یخچال تازه می مانند.
نکاتی برای تهیه: تازه، خشک یا به صورت آب میوه
شیره انگور رومیزی به عنوان رویه کیک مناسب است، می توانید از آن برای تهیه ژله یا مربا نیز استفاده کنید.
توت ها اغلب با بشقاب های پنیر سرو می شوند. وقتی خشک شوند، به عنوان کشمش بسیار محبوب هستند.
آب انگور و روغن هسته انگور فشرده شده از دانه های توت ها از انگور تهیه می شود.
میوه ها حاوی تمام قدرت تابستان و مقدار زیادی مواد ارزشمند هستند که برای کل بدن ما مفید هستند.
در پشت نام پیچیده پروسیانیدین های الیگومریک، مواد گیاهی ثانویه با خواص آنتی اکسیدانی قوی پنهان شده است که بیشتر آنها در دانه ها یافت می شوند.
روغن ارزشمند هسته انگور از دانه ها استخراج می شود. OPC اثر ویتامین ها را افزایش می دهد و از سلول های ما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.
اینها مولکولهای تهاجمی هستند که دیواره عروق ما را از بین می برند و بنابراین مسئول کل فرآیند پیری در بدن هستند.
اگر نوسازی سلولی دیگر به آرامی عمل نکند، همه اندام ها تحت تأثیر قرار می گیرند.
علائم پیری به شکل چین و چروک بیشتر روی پوست دیده می شود.
بنابراین، شرکت های لوازم آرایشی اغلب از مواد فعال انگور در کرم های مراقبت از پوست بالغ استفاده می کنند.
به عنوان مثال، محصولات مراقبتی زیادی با روغن هسته انگور وجود دارد.